HOTEL-020-AMSTERDAM.NL

Copyright 2011 © Alle rechten voorbehouden.

www-company. algemene bepaling en voorwaarden | hotel-020-amsterdam.nl

Rijksmuseum Amsterdam

Sint Nikolaas kerk

Centraal station Amsterdam

Er is genoeg te beleven in Amsterdam

Bekijk, bezoek en doe:

Ontdek tijdens een museum bezoek de

"Amsterdamse schatkamers".


Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam is een dependance van de beroemde Hermitage St.-Petersburg. Het museum toont in wisselende exposities delen van de Russische collectie.

www.hermitage.nl


Anne Frank Huis

Het huis waar Anne Frank tijdens de oorlog ruim twee jaar ondergedoken heeft gezeten en haar beroemde dagboek heeft geschreven.

www.annefrank.org


Rembrandthuis

In het hartje van de oude Jodenbuurt staat om de hoek van het Waterlooplein een statig huis waarin vele grote meesterwerken het levenslicht zagen. Hier bevinden zich de vertrekken waar Rembrandt van Rijn, Nederlands grootste 17e-eeuwse schilder, bijna 20 jaar heeft gewoond en gewerkt.

www.rembrandthuis.nl


Rijksmuseum

In het volledig vernieuwde Rijksmuseum vertellen 8000 objecten in 80 zalen het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis. Bekijk net als president Obama “de Nachtwacht”van dichtbij.

www.rijksmuseum.nl                                                                                                      

Rijksmuseum In het volledig vernieuwde Rijksmuseum vertellen 8000 objecten in 80 zalen het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis                                                                                                                        Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam is een dependance van de beroemde Hermitage St.-Petersburg. Het museum toont in wisselende exposities delen van de Russische collectie.                                                                                                      

Rijksmuseum In het volledig vernieuwde Rijksmuseum vertellen 8000 objecten in 80 zalen het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis

VOC Schip Amsterdam

Huis van Anne Frank

Huis Rembrandt van Rijn

Pretparken voor het hele gezin

Anne Frank Huis

Rijksmuseum

Rondvaartboot

Het Leidseplein

Beleef en ervaar de typische Amsterdamse hoogtepunten.


De Jordaan

De Amsterdamse Jordaan is ongetwijfeld de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland.Zo bevinden zich er veel bezienswaardigheden. Zoals de Westertoren, de vele hofjes of het Johnny Jordaanplein.

www.jordaaninfo.nl


Waterloopleinmarkt

Lekker struinen in en langs de vele kramen die deze markt rijk is. Deze markt is legendarisch, uniek in zijn / haar soort en spreekt tot de verbeelding van de vele toeristen.

www.waterloopleinmarkt.nl


Monument op de dam

Het Nationaal Monument op de Dam te Amsterdam is opgericht ter nagedachtenis aan alle Nederlanders die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen.

www.4en5mei.nl


Het Leidseplein

Midden in Amsterdam, met het Vondelpark op een steenworp afstand, bruist het op en rond het Leidsplein door de vele bars, restaurants, clubs en theaters.

www.iamsterdam.com

Liever actief bezig?


Canal Bike

Op een waterfiets van Canal Bike lekker op eigen tempo zwerven door het labyrint van water.

www.canal.nl/canal-bike


Midgetgolf Amstelpark

Midgetgolf in het Amstelpark bestaat al sinds 1975. Er zijn twee verschillende parkoersen aanwezig.

www.midgetgolf-amstelpark.nl


Bowling Borchland

Met tien bowlingbanen, een ruime bar, een grote bowlinglounge én ruime parkeergelegenheid voor de deur is Borchland, the place to B. 

www.borchland.nl